מרק אפונה ובזיליקום
מרק אפונה ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 51%. נסו סלט אפונה קרה, סוכר הצמד שעועית וגזר אטריות סובה, ו מרק תרד בזיליקום שמנת ללא שמנת {כלומר מרק לשינוי חיים} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את שמן הזית, החמאה, הבצל, השום, המלח והפלפל. מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את האפונה והבזיליקום, ומחממים עד שהאפונה מופשרת.
מניחים את תערובת האפונה בבלנדר.
מוסיפים 1 כוס מרק העוף ודופק עד למחית, מוסיפים עוד מרק, במידת הצורך, למחית. מחזירים את התערובת המחית לסיר. מערבבים פנימה את יתרת מרק העוף והשמנת. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומבשלים עד שהיא חמה, אך לא רותחת.
להגשה מניחים את המרק בקערות. צפים פרוסה דקה של גבינת מוצרלה טרייה על גבי כל מרק ומפזרים את קוביות הפלפלים האדומים הקלויים.