קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

מרק אפונה קיץ

מרק אפונה קיץ
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חסה קיץ צונן, Lovage ומרק אפונה גן, אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה, ו מרק אפונה ירוק עם טרגון ונבטי אפונה.

הוראות

1
מבשלים את שאלוט בחמאה: בסיר בינוני (2 1/2 עד 3 ליטר) להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד מתרכך, אבל לא השחמה, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1
מוסיפים את המרק ואת ענפי נענע אל שאלוט, להגדיל את החום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מוסיפים את האפונה הקפואה והמלח והפלפל לפי הטעם. חזור לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד האפונה הם רק רך, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
זרוק את המנטה ואת פירה המרק בבלנדר עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
תשתלב בקרם. טעם ותיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
לחמם כדי לשרת חם, או צמרמורת לשרת קר.
6
מגישים עם קרם fraîche ורצועות מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)