קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מרק ארטישוק ירושלמי

מרק ארטישוק ירושלמי
מרק ארטישוק ירושלמי יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכון למרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך ארטישוק ירושלמי, שמן זית, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הבאתי הביתה קומץ ארטישוקים ירושלמיים מהשוק, שטפתי וצליתי אותם (עור וכל) בתנור עם רסס פשוט של שמן זית, מלח ים ופלפל. בישלתי אותם לאורך כל הדרך כמו תפוח אדמה אפוי. ניסיתי לצלות אותם פעם שנייה, להחליף את שמן הזית בשמן אגוזים, לתוצאות אפילו טעימות יותר. עכשיו, את הסיכונים הירקות להשתלט על החיים לייצר שלי כפי שאני מכיר אותו! חתכתי כמה כדורים קטנים, טיגנתי אותם ופיזרתי אותם על סלט ארוגולה. טעים. חשבתי שהגעתי לשיא עם ההכנות האלה עד שטעמתי את המרק הזה...השילוב של צלייה ותבשיל אותם נותן טעם מורכב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מניחים 1/2 ארטישוק ירושלמי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
טפטף אותם עם 1 1/2 כפות שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מניחים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד שהם מניבים לחלוטין כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בינתיים, פרוס את שאר הארטישוק הירושלמי בפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
8
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את הנותרים 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הקורנית ואת פרוסות הארטישוק הירושלמיות ומערבבים כדי למזג את החומרים. בדוק את התיבול. מבשלים 5 עד 10 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מבשלים עד שהארטישוק הירושלמי רך לחלוטין, 25 עד 30 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן בישול זה, להוסיף את המים 1 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12
הסר את אלה קלויים מהתנור, רבע אותם ולהוסיף אותם ישירות לתערובת המרק. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
הסר את הקורנית מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
תוסיפי את הקרם. מחית את המרק בקבוצות קטנות בבלנדר (או בלנדר יד) עד חלקה. עבור מרקם" כפרי "יותר, מחית רק 1/2 ומשאיר את השני 1/2" עבה."
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מגישים עם שאור פריך או לחם זרע כדי להביא את טעם אגוזי טבעי של המרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
16
הגשת הצעה: לחם שאור פריך או לחם זרע.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה