מרק בזיליקום ירקות צונן עם קונפטי ירקות
מרק בזיליקום ירקות צונן עם קונפטי ירקות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 65 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בזיליקום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, מרק ירקות עם בזיליקום מתוק, ו מרק ירקות האביב עם פסטו בזיליקום.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שומר ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מיץ; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום, רוטב פלפל חריף, ומלח. כיסוי וצינה 6 שעות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. מערבבים בקישואים ומרכיבים שנותרו.