מרק בטטה חריף
. אם יש לך כמון טחון, ציר עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק בטטה חריף, מרק בטטה חריף, ו פיקנטי {או לא} עוף ומרק בטטה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת גרידת הסיד. מניחים בצד במקרר כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים כ 5 דקות, עד מתרכך.
מוסיף בטטות, ומניות עוף. מתבלים בכמון, פתיתי צ 'ילי וג' ינג ' ר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר רגיל. אם משתמשים בבלנדר העליון דלפק, מחית בקבוצות קטנות, ממלא את הבלנדר רק חצי הדרך האחרונה כדי למנוע דליפה.
להקציף חמאת בוטנים למרק, ולחמם דרך. מערבבים במיץ ליים, ומלח.
מצקת לתוך קערות חמות, העליון עם מנה של שמנת חמוצה שמורות, כמה חתיכות של עגבניות חתוכות לקוביות, וקמצוץ של כוסברה.