קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל וידליה

מרק בצל וידליה
מרק בצל וידאלי הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו בצל צלוי צלוי ומרק שום, עגבניות מתובלות ומרק בצל וידאלי, ו מרק בצל וידאלי עם אורז בר וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בצל דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מניחים חצי הבצל במחבת עם חצי החמאה; לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
3
הסר למגש, ומבשל בצל שנותר עם חמאה. להחזיר שני שלישים של בצל שמורות למחבת. (שמור את השאר לקישוט.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
4
מערבבים בקמח עד בשילוב טוב עם בצל. מערבבים לאט במרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
5
הסר מהחום, ולתת מגניב על 10 דקות. מערבבים בחלב ובשמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
יוצקים לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה וקרם. חזור אל הכיריים, וחום דרך מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים לתוך קערות, ומקשטים עם בצל שמור ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)