מרק בצל זהב
מרק בצל זהוב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בקר מרוכז, רוטב ווסטרשייר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פאי בצל זהב, פאי בצל זהב, ו בצל אדום וריבת צימוקים מוזהבים.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. במחבת 13x9 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור. לזרוק קוביות לחם בחמאה עד מצופה באופן שווה.
אופים חשפו 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. in 4-ליטר תנור הולנדית עמיד, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום ורוטב ווסטרשייר. לזרוק בצל בתערובת חמאה.
אופים חשופים כ 2 שעות 30 דקות, ערבוב בכל שעה, עד בצל הם חום זהוב עמוק.
הסר מהתנור; מערבבים במרק ומים.