קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל זהב

מרק בצל זהב
מרק בצל זהוב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בקר מרוכז, רוטב ווסטרשייר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פאי בצל זהב, פאי בצל זהב, ו בצל אדום וריבת צימוקים מוזהבים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. במחבת 13x9 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור. לזרוק קוביות לחם בחמאה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
אופים חשפו 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. in 4-ליטר תנור הולנדית עמיד, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום ורוטב ווסטרשייר. לזרוק בצל בתערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
אופים חשופים כ 2 שעות 30 דקות, ערבוב בכל שעה, עד בצל הם חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
הסר מהתנור; מערבבים במרק ומים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
חום לרתיחה על גבי תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מגישים עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים