קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

מרק בצל צרפתי סתיו

מרק בצל צרפתי סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי ליפול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-20 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, בצל, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר סיר איטי על נמוך, ולשים במחצית החמאה להמס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים את הבצלים והתפוחים; מכסים ומבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
לאחר זמן הבישול הוא מעלה תפוחים ובצל רכים, לשפוך את הברנדי, מרק עוף סיידר תפוחים. הגדר את התנור האיטי גבוה ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מחממים את התנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מערבבים יחד את הקינמון, הסוכר והחמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
פרוסים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
מניחים בצד קינמון לחם על תבנית אפייה, ו לצלות עד קלוי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מוציאים מהתנור, הופכים את הפרוסות כך שהקינמון נמצא בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מפזרים גבינת גאודה על החלק העליון וחוזרים אל המטגן עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גאודהגאודה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
מרק מצקת לתוך קערות הגשה העליון עם פרוסות של טוסט, בצד גבינה עד לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת