מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. 8092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שילוב של השניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
1
Caramelize בצל: בסיר עבה 5 עד 6 ליטר, חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם התרככו, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן זית ואת החמאה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתחיל חום, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
ואז מפזרים סוכר (כדי לעזור עם קרמליזציה) ו 1 כפית מלח ולהמשיך לבשל עד הבצל משחימים היטב, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
8
Deglaze הסיר עם ורמוט:
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הוסף את הוורמוט לסיר וגרד את חתיכות השחמה בתחתית וצדדים של הסיר, deglazing הסיר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מוסיף את המניה, עלי דפנה, וקורנית. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולהוריד את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. מבשלים כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוסף ברנדי אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
4
פרוסות לחם צרפתי טוסט: בעוד המרק מתבשל, קו מחבת גיליון עם נייר קלף או לסכל ולחמם מראש את התנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון של התנור.
לחלופין, אתה יכול להשתמש קערות לתנור הוכחה בודדים או תבשיל אחד גדול. מצקת את המרק לתוך קערות או תבשיל קדרה. מכסים את הטוסט ומפזרים גבינה. מכניסים את המטגן במשך 10 דקות ב 350° F, או עד בועות הגבינה והוא מעט השחמה.
מרק בצל צרפתי עובד ממש טוב עם בוז 'ולה ופינוט גריג' יו. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריג ' יו. כפרי הבוז 'ולה של לואי ג' דוט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.