קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.33 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 573 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו לה קפה אייל סנט לואיס מרק בצל גראטין-זה חדש לקחת על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה 12-אונקיית מרק חרס
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מאוד או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים חצי בצל ומפזרים 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. למעלה עם בצל הנותרים ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל יותר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את עלי הדפנה ואת טימין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד רק מתחילים להפוך חום, על 1 שעה. (הבצל יתחיל להיצמד לתחתית התבנית ולהשחים לאחר כ-30 דקות; פשוט המשיכו לגרד אותם ולערבב אותם לשאר הבצל.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את היין לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את מרק הבקר ו -1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התאחדו והמרק עשיר, בערך 45 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. או לשמור על המרק חם על מבער נמוך או להתקרר לחלוטין, לקרר ולחמם מאוחר יותר. (את מבושל מרק יכול להיות בקירור עבור עד 2 ימים או מקורר וקפוא עבור עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים ארבעה חרס מרק על תבנית עם מסגרת וממלאים אותם בערך 3/4 מהדרך במרק חם. לצוף פרוסת לחם על גבי כל אחד לכסות עם גרוייר. צולים עד שהגרוייר חום זהוב (אל תיבהלו אם מרק כלשהו מבעבע), 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם שאר המרק, הלחם והגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך