מרק בצל שמנת Vidalia
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, שמנת מתוקה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: מטבל בצל וידאלי שמנת, סלט אבוקדו-אשכוליות עם רוטב בצל וידאלי שמנת, ו בצל צלוי צלוי ומרק שום.
הוראות
בסיר, להמס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מוסיפים בצל: מטגנים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מערבבים בקמח ומלח, ומערבבים ביסודיות. בהדרגה להוסיף מרק עוף, ערבוב כל הזמן. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ -10 דקות.
כאשר בצל הם מאוד רך, מערבבים חלב ושמנת.
הסר 1/2 מרק כוס, ומערבבים חלמונים ביצה. לאט מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך מרק במחבת.
לחמם דרך, אבל לא מאפשרים מרק לרתוח. מערבבים בפפריקה, פלפל שחור ורוטב פלפל חריף אדום.
מגישים חם, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.