מרק ברוקולי עם טוסט צ'דר
מרק ברוקולי עם טוסט צ'דר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לך לחנות ותביא זרעי סלרי, בגט, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק ברוקולי עם טוסט צ'דר, ברוקולי-צ'אודר צ' דר, ו ברוקולי, בייקון וצ'אודר צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה עד שהוא הופך מעט, על 2 דקות.
מוסיף את הבצל, שום וזרע סלרי ומבשלים עד רך, על 4 דקות. לפזר את הקמח על התערובת ומערבבים למעיל. בהדרגה להוסיף את המרק ואת החלב, לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת גזע ברוקולי פרוס; להגדיל את החום בינוני ומבשלים, מכוסה, עד מעט מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומתבלים עם 1/2 כפית מלח. המשך בישול, חשוף, ב מבשלים מהיר עד הירקות רכים, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, למקם מתלה בחלק העליון של התנור ולחמם מראש את broiler גבוה.
מורחים את החרדל על כל פיסת בגט ומעלה עם פרוסת צ ' דר.
מניחים על תבנית אפייה ומטגנים עד שהגבינה נמסה; מגישים עם המרק.