קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי
אם יש לכם פטרוזיליה, עלי סלרי נוספים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, כרובית ו / או מרק ברוקולי (Ww מרק נקודה 0), ו מספק, קרם של מרק ברוקולי-כן, ברוקולי יכול להיות מספק.

הוראות

1
שלב את כל החומרים, למעט עלי סלרי נוספים, במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים תערובת לתוך החלק העליון של דוד כפול; לבשל מעל מים רותחים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מגישים חם; מקשטים עם עלי סלרי נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו