מרק גזר שנהב עם קוביות קנס של גזר כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר שנהב עם קוביות בסדר של גזר כתום. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, מלח ים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, מרק גזר וכתום, ו גזר, עדשים ומרק כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה והשמן בסיר מרק ומוסיפים את הבצל, גזר לבן, אורז, 1 כפית מלח, ואת הסוכר ואת הקורנית. מבשלים מעל חום בינוני במשך כמה דקות, הופכים הכל מדי פעם.
הוסף 1 כוס המים, לכסות, להנמיך את החום, ולבשל בזמן שאתה מחמם את המים 3 כוסות הנותרים. כאשר המים חמים, מוסיפים אותו לסיר, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
בעוד המרק מתבשל, מבשלים את גזר חתוך במים רותחים מומלחים במשך כ 3 דקות ולאחר מכן לנקז.
כאשר מוכן, לתת להתקרר מעט, ואז להסיר ולהשליך את sprig טימין. מחית את המרק עד חלקה בבלנדר. טעם למלח ועונה עם הפלפל. לחמם אם זה התקרר.
מצקת את המרק לקערות, לפזר את גזר חתוך וגזר צמרות על כל מנה, ומגישים.
Reprinted with permission from Veget Literacy: Cooking and Gardening with Twelve משפחות מממלכת הצומח האכילה, with over 300 Deliciously Simple Recipes by Deborah Madison. זכויות יוצרים © 2013 by Deborah Madison; photographs copyright © 2013 by Christopher Hirsheimer And Melissa Hamilton. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.דבורה מדיסון היא המחברת של אחד-עשר ספרי בישול, והיא ידועה בבישול הפשוט, העונתי, המבוסס על ירקות. היא התחילה באזור מפרץ סן פרנסיסקו ב Chez Panisse לפני פתיחת הירוקים, וחי בניו מקסיקו במשך עשרים השנים האחרונות. בנוסף לכתיבה ולהוראה, היא שירתה במועצות המנהלים של ועדת המגוון הביולוגי הבינלאומי של מזון איטי, חילופי שומרי הזרעים, וברית בעלי החיים בדרום מערב ארצות הברית, בין היתר. היא מעורבת באופן פעיל בנושאים של מגוון ביולוגי, גינון, וחקלאות בת קיימא.