Gumbo Rouxless דורש כ 2 שעות . זה עובד טוב כמו מרק. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף בסיר גדול; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם, כ -90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עוף, תן מגניב, וגרוס בשר; מרק דל שומן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל וסלרי עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Salneval Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.