מרק גספצ'ו במלפפון
מרק גספצ'ו במלפפון יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עירית, מלפפונים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מלפפון Gazpacho, עגבניות מלפפון Gazpacho, ו מלפפון בזיליקום gazpacho.
הוראות
חותכים את המלפפון הקלוף כולו לתוך 1 1/2 ל 2 אינץ ' בחתיכות ארוכות. Stand them upright and trim the bottom so they are level and won ' t fall over. באמצעות כף או baller מלון, להסיר את הזרעים הפנימיים עיסת 2/3 הדרך לתוך מלפפון, ויצרו זכוכית "היורה". שים בקערה ומקרר עד מוכן לשימוש.
בקערה גדולה משלבים את כל שאר החומרים, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות. זה ייתן את זמן המרק כדי להתיך את כל הטעמים יחד ולתת את המיצים מן הירקות לערבב.
כאשר מוכן לשרת, כפית את המרק לתוך מלפפון היורה משקפיים לשרת.
תן לאורחים שלך ליהנות מהמרק, ואז לאכול את "מה שנקרא היורה זכוכית".