מרק הדגים של הדייגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה להפיץ, פילה בקלה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו עוגת דייגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר גדול עד פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון מחבת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 1 כף. טפטוף ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את 3 המרכיבים הבאים לטפטופים שמורים במחבת; מבשלים בחום בינוני 12 עד 14 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
להוסיף ממרח גבינת שמנת; לבשל, חשוף, 2 עד 3 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
5
מוסיפים חלב, דגים ובייקון; מערבבים. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 3 עד 4 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.