מרק דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 290 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח, סלרי, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מעולה. נסו למות בשביל מרק דגים., מרק דגים, ו מרק הדגים של Jfk (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים תפוחי אדמה, תירס ומרק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו כ 5 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
הוסף פילה דגים שלם. כיסוי; לבשל 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בכוס מדידה, לערבב חלב קורנפלור; מערבבים לתוך מרק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותח ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.