קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
בויאבז הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 979 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אתה צריך קערה, כמו סנאפר, פילה דגים רכיכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

מרכיבים

1זר garni עם גבעול סלרי 1זר garni עם גבעול סלרי 182 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות לחם צרפתי בן יוםפרוסות דקות לחם צרפתי בן יום8שרימפס וורידיםלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורךלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורך1כף. חומץ ביין אדוםמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושוםמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושום8שרימפס וורידיםבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידיםבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידים8שרימפס וורידיםמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטניםמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטנים1בצל צהוב בינוני, קצוץדגים חמים או ציר עוףדגים חמים או ציר עוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1קטןנורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק1kgsפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזהפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזה22-3 שיני שום, קצוץ דק2-3 שיני שום, קצוץ דק4שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך2כרישה, פרוס דקכרישה, פרוס דק8שרימפס וורידיםולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים וולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים ו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1רצועהלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)8שרימפס וורידיםמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחהמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה8שרימפס וורידיםחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניהחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניה12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'Pernod (אופציונלי)Pernod (אופציונלי)8שרימפס וורידיםכמו התפשטות על כריך או כמו טבילהכמו התפשטות על כריך או כמו טבילה1כדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערהכדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערה1קטןצ'ילי אדום חם וטריצ'ילי אדום חם וטרי1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי8שרימפס וורידיםוחסילון, מוכן לפי הצורךוחסילון, מוכן לפי הצורך8שרימפס וורידיםכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מוליםכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מולים4קורנית ספרינגס, עלה דפנה 1קורנית ספרינגס, עלה דפנה 112 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4עגבניות, עור, זרע, וקצוץעגבניות, עור, זרע, וקצוץ8שרימפס וורידיםמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוגמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוג8שרימפס וורידיםמרק דגיםמרק דגים8שרימפס וורידיםומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעונייםומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעוניים8שרימפס וורידיםלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחתלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחת8שרימפס וורידיםמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונהמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונה8שרימפס וורידיםמעט, ערבוב מדי פעםמעט, ערבוב מדי פעם8שרימפס וורידיםשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולותשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולות1-2 כפות שמן זית כתית מעולהRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימיםRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימים