קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני
מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, בצל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, מרק קרוסטיני בטטה ובטרנוט סקווש, ו טורטליני עם דלורית, פטריות, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 8 ליטר, להוסיף את החמאה ושמן ולהמיס יחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הדלעת ואת ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את המרווה. ממשיכים להרתיח עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. כבה את החימום. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
עבור crostini: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
טפטוף בשמן זית ומפזרים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מפזרים את הגבינה למעלה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
אופים עד הגבינה נמסה ואת הלחם הוא זהב קל, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קרוסטיני גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
10
הערה של קוק: תערובת הירקות מבושל יכול גם להיות pureed (לאחר קירור במשך כ 5 דקות) על ידי מצקת, בקבוצות, לתוך מעבד מזון או בלנדר מעורבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.