מרק דלורית עם רביולי תרד
מרק דלורית עם רביולי תרד דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 200 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קינמון טחון, זנגביל טחון, רביולי תרד מלא גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: רביולי דלורית עם תרד פסטו, מרק עוף הודי-תאילנדי עם דלורית ותרד, ו רביולי דלורית.
הוראות
מניחים את זרעי הכמון ואגוז מוסקט בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים עד להשחמה קלה. מערבבים בחמאה, ומטגנים את הבצל והכרישה עד למכרז.
מערבבים בסקווש, יין ומרק עוף. מתבלים עם קינמון וג ' ינג ' ר. להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים רביולי, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
עם מערבל יד, מחית את תערובת המרק. מערבבים בקרם קל, ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את רביולי מבושל רק לפני ההגשה.