מרק דלורית צלוי
מרק דלורית צלוי עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק דלורית צלוי, מרק דלורית צלוי, ו מרק דלורית צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים את חתיכות סקווש לחתוך בצד על תבנית האפייה. ממיסים 1 כף של החמאה ומברישים את כל זה על החלק העליון והבפנים של חצאי הסקווש (לחלופין, אתה יכול לשפשף אותו באופן שווה עם האצבעות שלך). מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלי עד סכין מכרז, על 50 דקות עד 1 שעה.בינתיים, לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוח לקוביות בינוניות.
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות. ממיסים את כף החמאה הנותרת בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים את התפוח, הבצל והמרווה, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -7 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר הסקווש מוכן, להגדיר את תבנית האפייה על מתלה חוט עד הסקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות כף גדולה, לגרוף את הבשר לסיר עם תפוחים מבושלים ובצל; להשליך את העורות.
מוסיפים את המרק, המים, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם לשבור את כל חתיכות גדולות של סקווש, עד שהטעמים מתמזגים, כ -15 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקרם.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן (מכסה לשפוך) ממכסה בלנדר ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה). לחלופין, השתמש בבלנדר טבילה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מקושטים עם זרעי דלעת, אם שימוש.