קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית צלוי

מרק דלורית צלוי
נסו מרק דלורית צלוי, מרק דלורית צלוי, ו מרק דלורית צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, מקל קינמון ו לטגן עד רך אבל לא חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מקל קינמוןמקל קינמון
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
3
מוסיפים את ציר העוף ואת כוסברה, אם משתמשים, ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כמה דקות. מערבבים את הדלעת עד חלקה, ואז מבשלים בעדינות כדי לתת את הטעמים להתמזג, על 10 דקות. זרוק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציר עוףציר עוף
כוסברה.כוסברה.
סקוושסקווש
4
מחית את המרק בבלנדר עד חלקה. (המרק יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו, מקורר, מכוסה ומקורר במשך כמה ימים או קפוא במשך כחודש 1. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר ייתכן שיהיה צורך דילול עם מלאי או מים בעת reheating.)
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
החזירו את המרק למחבת והתחממו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף את חצי חצי, אם אתה משתמש. התאימו את התיבול במלח ופלפל. להתחמם עד השירות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
1
מצקת את המרק לתוך קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
2
מקשטים באופן שווה, עם זרעי גבינה ודלעת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
גבינהגבינה
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לקלף את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
תנורתנור
4
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
מולסהמולסה
חומץחומץ
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
7
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 45 דקות עד 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה. השתמש באופן מיידי, להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, מתבלים עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי לפי הטעם, ולהשתמש כתחליף דלעת משומר במתכון פשטידת הדלעת האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
דלעת משומרדלעת משומר
עוף צלויעוף צלוי
מילוימילוי
PastinaPastina
פולנטהפולנטה
דלעתדלעת
רביולירביולי
מוסקטמוסקט
טורקיה כולהטורקיה כולה
חזירחזיר
מרווהמרווה
מרקמרק
2
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר השומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות. הפעל את מאוורר הפליטה, להוסיף את פתיתי הפלפל האדום, ולזרוק, לזרוק, לזרוק, תמיד מתחת למאוורר. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומרזרעי שומר
פלפלפלפל
שומרשומר
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
לשים תערובת לתוך בלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
קפהקפה
שומרשומר
פלפלפלפל
תבליניםתבלינים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1קילוגרםעל דלעת סקווש (רצוי 1 סקווש גדול)על דלעת סקווש (רצוי 1 סקווש גדול)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/4 אינץ') גזר חתוך לקוביות(1/4 אינץ') גזר חתוך לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/4 אינץ') סלרי חתוך(1/4 אינץ') סלרי חתוך28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 גביע טהור קליפורניה אבקת צ'ילי1/4 גביע טהור קליפורניה אבקת צ'ילי1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברהזרעי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קצוצים דק עלי מרווה טרייםקצוצים דק עלי מרווה טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברכוסברה קלויה קרקע, אופציונליכוסברה קלויה קרקע, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחצי, אופציונליחצי וחצי, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל ציר עוף או מרק עוף דל מלח משומרעל ציר עוף או מרק עוף דל מלח משומר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מסקרפונה, אופציונליתגבינת מסקרפונה, אופציונלית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/4 אינץ') בצל קצוץ(1/4 אינץ') בצל קצוץ12 כפיות אבקת שוםצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי דלעת קלויים, אופציונליזרעי דלעת קלויים, אופציונלי2חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'4שרימפס וורידיםמלח אפורמלח אפור4שרימפס וורידיםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה כהה ולא מאובטחתמולסה כהה ולא מאובטחת