מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, מקל קינמון ו לטגן עד רך אבל לא חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקל קינמון
גזר
סלרי
בצל
3
מוסיפים את ציר העוף ואת כוסברה, אם משתמשים, ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כמה דקות. מערבבים את הדלעת עד חלקה, ואז מבשלים בעדינות כדי לתת את הטעמים להתמזג, על 10 דקות. זרוק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
ציר עוף
כוסברה.
סקווש
4
מחית את המרק בבלנדר עד חלקה. (המרק יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו, מקורר, מכוסה ומקורר במשך כמה ימים או קפוא במשך כחודש 1. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר ייתכן שיהיה צורך דילול עם מלאי או מים בעת reheating.)
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
החזירו את המרק למחבת והתחממו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף את חצי חצי, אם אתה משתמש. התאימו את התיבול במלח ופלפל. להתחמם עד השירות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
1
מצקת את המרק לתוך קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
2
מקשטים באופן שווה, עם זרעי גבינה ודלעת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
גבינה
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לקלף את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סקווש
זרעים
ציוד שתשתמש בו
קולף
תנור
4
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
מולסה
חומץ
חמאה
סוכר
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
7
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תבנית אפייה
8
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 45 דקות עד 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה. השתמש באופן מיידי, להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
1
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, מתבלים עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי לפי הטעם, ולהשתמש כתחליף דלעת משומר במתכון פשטידת הדלעת האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
דלעת משומר
עוף צלוי
מילוי
Pastina
פולנטה
דלעת
רביולי
מוסקט
טורקיה כולה
חזיר
מרווה
מרק
2
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר השומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות. הפעל את מאוורר הפליטה, להוסיף את פתיתי הפלפל האדום, ולזרוק, לזרוק, לזרוק, תמיד מתחת למאוורר. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמה
זרעי שומר
פלפל
שומר
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לשים תערובת לתוך בלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' ילי
כוסברה.
קינמון
קפה
שומר
פלפל
תבלינים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.