קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

מרק האפונה המפוצל של פרקר

מרק האפונה המפוצל של פרקר
מרק האפונה המפוצל של פרקר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. גשו לסופר וקנו אפונה, תפוחי אדמה חתוכים למחצה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה מפוצל, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 4 ליטר על חום בינוני, לטגן את הבצל והשום עם שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל עד הבצלים שקופים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הגזרים, תפוחי אדמה, 1/2 קילו של אפונה מפוצלת, ומניות עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים חשופים במשך 40 דקות. להוריד את הקצף בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את האפונה המפוצלת הנותרת וממשיכים להתבשל עוד 40 דקות, או עד שכל האפונה רכה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשמור על מוצקים מלהישרף בתחתית. טעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מגישים חם.