מרק האפונה המפוצל של פרקר
מרק האפונה המפוצל של פרקר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. גשו לסופר וקנו אפונה, תפוחי אדמה חתוכים למחצה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה מפוצל, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקומקום 4 ליטר על חום בינוני, לטגן את הבצל והשום עם שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל עד הבצלים שקופים, 10 עד 15 דקות.
מוסיף את הגזרים, תפוחי אדמה, 1/2 קילו של אפונה מפוצלת, ומניות עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים חשופים במשך 40 דקות. להוריד את הקצף בזמן הבישול.
מוסיפים את האפונה המפוצלת הנותרת וממשיכים להתבשל עוד 40 דקות, או עד שכל האפונה רכה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשמור על מוצקים מלהישרף בתחתית. טעם של מלח ופלפל.