מרק הודו שעורה לבבי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק הודו שעורה לבבי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. אם יש לכם שעורה, גזר, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מכלמתכונים יש 21 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מרק טלה ושעורה לבבי, מרק שעועית ושעורה לבבי, ו מרק שעורה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה פגר מים והודו בסיר גדול; מוסיפים 1 1/2 כוס בצל קצוץ, 3 גבעולי סלרי, 1/2 כוס גזר קצוץ, גרגירי פלפל, טימין קורט 1 ועלה דפנה 1. מבשלים, מרפרפים עודפי שומן וקצף מראש המלאי לפי הצורך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מוסיפים עוד מים למלאי כשהם מתאדים.
הסר פגר מהציר וקריר. משוך בשר מעצמות וגרוס; מקררים עד הצורך. מסננים מלאי ומחזירים נוזלים לסיר.
מערבבים 1 1/2 קילו גזר, 2 בצלים, 6 גבעולי סלרי, שעורה, פטריות, 2 עלי דפנה, מלח, מיורן, פלפל שחור, ו -1 קורט טימין לציר הודו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים מרק, תוך ערבוב מדי פעם, עד שעורה מבושל לחלוטין, 1 שעה ו 20 דקות.
מוסיפים בשר הודו למרק ומבשלים עוד 10 דקות.