תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Poblano מרק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל פובלנו, קמח, מונטריי ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מרק הודו Poblano, מרק הודו Poblano, ו מרק הודו עם פלפלים Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את poblano ולהסיר גבעולים וזרעים. לצלות על 5 סנטימטרים מחום או עד שלפוחיות ורכות. במהירות לשים שקית רוכסן ואז לאטום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
זרעים
2
הסר מהתיק, לקלף את העור וקוצצים לעשות ½ כוס.
3
מערבבים טורטיות קצוצות, קמח, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/8 כפית מלח, ופלפל בקערה של מעבד מזון ולעבד עד שהתערובת היא עקביות של קמח תירס גס מאוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
טורטיה
קמח תירס
פלפל
כמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
בצל מטגן ואת 1/2 כוס poblano בסיר גדול עד בצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים שום ומטגנים לעוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
מוסיפים תערובת טורטייה קמח לסיר ומערבבים כדי ליצור רביכה. לאט להוסיף את המרק (כ 1 כוס בכל פעם), ערבוב לעשות מרק עבה. לבשל 4-5 דקות ערבוב כל הזמן. בשלב זה, לטעום ולהתאים מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
מרק
קמח לכל מטרה
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים חצי וחצי (או חלב וקרם) ומביאים לרתיחה איטית. מבשלים על אש נמוכה עד שהמרק חם. אל תתנו לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קרם
חלב
מרק
9
הסר מהחום ולהוסיף את טורקיה. כף לתוך קערות ומעל כל מנה עם גבינה.עושה על 4 מנות