מרק הודו Poblano
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Poblano מרק. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, פלפל, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק הודו Poblano, מרק הודו Poblano, ו מרק הודו עם פלפלים Poblano.
הוראות
לשטוף את poblano ולהסיר גבעולים וזרעים. לצלות על 5 סנטימטרים מחום או עד שלפוחיות ורכות. במהירות לשים שקית רוכסן ואז לאטום ולתת מגניב.
הסר מהתיק, לקלף את העור וקוצצים לעשות ½ כוס.
מערבבים טורטיות קצוצות, קמח, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/8 כפית מלח, ופלפל בקערה של מעבד מזון ולעבד עד שהתערובת היא עקביות של קמח תירס גס מאוד. תניח בצד.
בצל מטגן ואת 1/2 כוס poblano בסיר גדול עד בצל רך.
מוסיפים שום ומטגנים לעוד דקה.
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס.
מוסיפים תערובת טורטייה קמח לסיר ומערבבים כדי ליצור רביכה. לאט להוסיף את המרק (כ 1 כוס בכל פעם), ערבוב לעשות מרק עבה. לבשל 4-5 דקות ערבוב כל הזמן. בשלב זה, לטעום ולהתאים מלח במידת הצורך.
מוסיפים חצי וחצי (או חלב וקרם) ומביאים לרתיחה איטית. מבשלים על אש נמוכה עד שהמרק חם. אל תתנו לו לרתוח.
הסר מהחום ולהוסיף את טורקיה. כף לתוך קערות ומעל כל מנה עם גבינה.