מרק זנב שור לערבב צלי סיר
מרק זנב שור לערבב סיר צלי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם דל פחמימות, יש 474 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם ישבן בקר, בירה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, מרק זנב-שור, ו מרק זנב-שור קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה ולהוסיף שמן (אם תרצה).
מוסיפים בשר וחום קלות בכל רחבי, פונה לפי הצורך, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ו 2 כפות מים למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים בירה, תערובת מרק, ו 1 כוס מים למחבת; מערבבים לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בשר וכל מיץ. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, על 3 שעות.
תרימי בשר על מגש, ותתחממי.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לחתוך בצורה מסודרת. בינתיים, במידת הצורך, להרתיח רוטב, חשוף, מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3 כוסות.
פרוסת צלי ומגישים עם רוטב.