מרק חם וחמוץ יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 40 . זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, garnishes: בצל ירוק, טופו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק חם וחמוץ, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פטריות בקערה גדולה. מביאים מלאי לרתיחה, ושופכים על פטריות.
מרכיבים שתצטרך
2
תן לעמוד 30 דקות או עד מתרכך. מסננים פטריות, שומרים מלאי, וסוחטים עודפי נוזל לקערה. פרוס פטריות דק; להשליך כל גבעולים קשים.
מרכיבים שתצטרך
3
חום שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים. מערבבים פטריות. לבשל על 2 דקות.
מוסיפים טופו וטורקיה, ומבשלים כ 3 דקות או עד מחומם דרך. מערבבים בתערובת קורנפלור להתעבות, אם תרצה, ומבשלים על 2 דקות. מערבבים בעדינות בביצה כדי ליצור סרטים דקים.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מסה Chenin בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.