מרק חמאה תפוחים
מרק חמאה תפוחים דורש כשעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 135 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 80 סנט למנה מנות. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, חמאה, טימין או וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת חמאה ותפוחים , מרק דלעת תפוחים ותפוחים ומרק דלעת תפוחים .
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, מבשלים ומערבבים בצל בחמאה על אש בינונית עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מוסיפים את הדלעת, המרק, התפוח, המים, הטימין והמלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהדלעת רכה. מצננים מעט.
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים הכל למחבת; מערבבים פנימה שמנת ומחממים עד (לא להרתיח).
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-La Marca עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה]()
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.