קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות38
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טורטיה

מרק טורטיה
מרק טורטיה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2965 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עוף, מלח גס, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 אם אתה מתחיל עם טורטיות קצת ישן, מיובש, נהדר. אם לא ואתה מתחיל עם טורטיות טרי יחסית, לשים אותם על תבנית אפייה ולשים אותם בתנור ב 93° במשך 10-15 דקות כדי לייבש אותם קצת. עדיף להתחיל עם טורטיות כי אין הרבה לחות בהם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים טורטיות במחצית, ולאחר מכן לחתוך את החצאים לרצועות רחבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
3
שמן חום מעל חום בינוני גבוה בסיר 3 ליטר. עבודה בשלוש קבוצות, מטגנים את רצועות טורטייה בשמן, עד משחימים קלות פריך.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר את רצועות טורטייה מן המחבת ולתת לנקז על צלחת מרופדת נייר מגבת.2
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים למחבת, מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את צ 'ילה קצוצה ומבשלים 2-3 דקות יותר, עד הבצלים והצ' ילי התרככו.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את המרק, העגבניות והמלח. להגדיל את החום גבוה, חום עד המרק מתחיל לרתוח, ואז להפחית את החום לרתיחה נמוכה, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
9
מוסיפים את העוף המגורר ומבשלים עד מחומם דרך.3 כדי לשרת, בור, לקלף, ולחתוך את האבוקדו לחתיכות 1 אינץ'. מחלקים חצי רצועות טורטייה בין 4 קערות מנה בודדים; מצקת במרק. למעלה עם אבוקדו וגבינה; מקשטים עם רצועות טורטיה שנותרו וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
10
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז