קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות60
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טורטיה

מרק טורטיה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, פלפל ומלח, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה.

הוראות

1
בתנור הולנדי או סיר גדול, מחממים את השמן מעל בינוני במשך כ 40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ואת טורטיות ו sauté במשך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את השום ואת sauté לעוד 2 דקות, גירוד תחתית הסיר עם כף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את העגבניות ואת 1 כוס המים או מרק. לגרד את תחתית הסיר. אם משתמשים בבסיס מרק, מוסיפים את בסיס המרק ומערבבים עד שהוא מומס. מערבבים הנותרים 2 כוסות מים (או מרק).המשך חימום מעל בינוני או רק מתחת לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את מזון גזר התינוק, כמון, אבקת צ ' ילי, דבש עלה דפנה. להגדיל את החום מעט ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. לכסות ולתת להתבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 20-30 דקות או עד המרק סמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. כ -5 דקות לפני ההגשה, להוסיף את העוף. לחלופין, אתה יכול לשים ערימה גדולה של עוף בקערה, העליון אותו עם אבוקדו וגבינה, ואז לשפוך את המרק סביבו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
הסר את העלה לפני ההגשה. עושה בערך 5 כוסות.