. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו קרם קרם של מרק ירקות שורש, מרק ירקות שורש קלוי קרמי עם זעתר, ו פשטידות ירקות שורש קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
Melt butter in a large skillet over medium heat. Cook and stir turnips, radishes, garlic, and green onions in melted butter until hot, about 3 minutes. Stir carrots, red potatoes, and vegetable stock into the turnip mixture; bring to a simmer, add bay leaf, and reduce heat to low. Cook at a simmer, stirring occasionally, for 45 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
תפוח אדמה אדום
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לפת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
Remove and discard bay leaf. Working in batches, pour the turnip mixture into a blender, filling the pitcher no more than half full. Carefully start the blender, using a few quick pulses to get the mixture moving before leaving it on to puree.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
לפת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
Transfer to a large saucepan over low heat.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
Stir milk, Worcestershire sauce, curry powder, brown sugar, and black pepper into the soup; cook and stir constantly until color and spices are evenly mixed.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)