. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו קרם קרם של מרק ירקות שורש, מרק ירקות שורש קלוי קרמי עם זעתר, ו פשטידות ירקות שורש קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
Melt butter in a large skillet over medium heat. Cook and stir turnips, radishes, garlic, and green onions in melted butter until hot, about 3 minutes. Stir carrots, red potatoes, and vegetable stock into the turnip mixture; bring to a simmer, add bay leaf, and reduce heat to low. Cook at a simmer, stirring occasionally, for 45 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
תפוח אדמה אדום
גב שומן חזיר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
גב שומן חזיר
לפת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Remove and discard bay leaf. Working in batches, pour the turnip mixture into a blender, filling the pitcher no more than half full. Carefully start the blender, using a few quick pulses to get the mixture moving before leaving it on to puree.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
לפת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
Transfer to a large saucepan over low heat.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
Stir milk, Worcestershire sauce, curry powder, brown sugar, and black pepper into the soup; cook and stir constantly until color and spices are evenly mixed.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)