מרק כרובית עם שיטאקים
מרק כרובית עם שיטאקים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 134 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פטריות שיטאקי, מים, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק גרגיר הנחלים עם שיטאקים צלויים, מרק כופתה אסייתי עם מתכון שיטאקים, ו מרק איטריות וונטון עם עוף ושיטאקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף כרישה; saut 1 דקה.
הוסף 1/8 כפית מלח. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות או עד כרישה מתרככים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים כרובית, 1 כוס ו 6 כפות מניות, 3/4 כוס מים, טימין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 7 דקות או עד כרובית הוא רך מאוד.
מניחים תערובת כרובית בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. חזור לסיר. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, חלב, חמאה ופלפל. תתחמם.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת, ומערבלים למעיל.
להוסיף פטריות; לטגן 6 דקות או עד השחמה.
להוסיף הנותרים 2 כפות מניות, רוטב ווסטרשייר, וחומץ שרי. מבשלים 1 דקה או עד הנוזל מצטמצם syrupy.
כפית על 1 כוס מרק לתוך כל אחד 4 קערות. למעלה כל מנה עם כ 2 כפות תערובת פטריות.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.