זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם טימין, שיני שום, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. נקניק פורטוגזית-מרק כרוב, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגלי, ו קלדו ורדה (כרוב פורטוגלי ומרק נקניקיות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שלב את ציר הבקר, ציר העוף, השעועית, חצי הבצל, שיני השום, המלח, הפלפל השחור והטימין בסיר איטי; מבשלים על נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוציאים וזורקים את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מתג איטי סיר כדי' להתחמם ' הגדרה.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים את נקניק אנדוי לתערובת המניות; ממשיכים לבשל עד שאתה יכול להריח את הנקניקיות, על 1 שעה. מערבבים את הכרוב, סלרי, גזר, מלח שום לתוך המרק; מבשלים עד שהגזר רך, בערך 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.