קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרוב פיקנטי

מרק כרוב פיקנטי
מרק כרוב פיקנטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, נקניק, תפוח אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מתובל וכרוב, צ'וריסו חריף, מרק שעועית וקייל, ו נקניק חריף, מרק תפוחי אדמה וכרוב.

הוראות

1
מחית תפוחי אדמה, שום ומלאי במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את הנקניק השחום ואת תערובת קייל ובצל יחד עם 3 כוסות הנותרים של ציר עוף ומערבבים יחד בקצרה. אם משתמשים בקליפה לתיבול, מוסיפים למרק. מבשלים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקליפה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.הערה: ככל שאני מטיף על רכישת מקומי, כמה דברים פשוט לא ניתן למצוא בקולורדו. פרמז 'אנו רג' יאנו אותנטי מגיע מאזור פארמה של איטליה והוא בן 24 חודשים. תמצאו אותה נמכרת בפלחי עץ ששומרים על הקליפה העבה של גלגל הגבינה עם תווית מנוקדת מובהקת על הקליפה. לאחר שהשתמשת בגבינה לצריבה, לשמור את הקליפות האלה בשקית פלסטיק במקפיא הם מוסיפים טעם רקע חריף במרקים ותבשילים. נ. ב. אני חושב Parmigiano רג ' יאנו נמכר ב קוסטקו יש טעם נפלא משווה למה שאכלתי באיטליה!) Facebook
מרכיבים שתצטרך
3
טוויטר
4
Google
5
Pinterest
6
כיס
7
דוא " ל
8
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם
9
הבא