מרק לימון קרמי עם קציצות נענע טלה
מרק לימון קרמי עם כדורי בשר טלה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפל, מרק ומנה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציצות כבש מתובלות ברוטב לימון נענע יוגורט, קציצות כבש עם קרם עגבניות נענע, ו קציצות טלה עם מנטה גרמולטה-Keto (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך כדורי בשר: בקערה גדולה, לשלב ביצה, panko, חלב, שום, גרידת לימון, מנטה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ולתת לשבת כמה דקות עבור פירורים כדי לרכך.
מוסיפים כבש, נפרדים עם האצבעות, ומערבבים היטב עם הידיים.
עם ידיים רטובות, ליצור תערובת בשר לתוך 3/4-in. כדורים (להשתמש על 3/4 כפית. לכל אחד) ולהגדיר על תבנית אפייה rimmed. להירגע עד קצת יותר מוצק, כ -15 דקות.
בינתיים, להכין מרק: בסיר גדול מכוסה, להביא מרק גרידה לרתיחה.
מוסיפים אורז ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד אורז הוא אל דנטה, על 20 דקות.
בעוד מרק מבשלים, שמן חום במחבת גדולה, כבדה (רצוי nonstick) מעל חום בינוני גבוה. לבשל קציצות ב 2 קבוצות, הופך פעם אחת, לחום על 2 צדדים, על 6 דקות בסך הכל. שייק פאן, מגלגל כדורי בשר סביב לחום עוד קצת. עם כפית מחוררת, להעביר כדורי בשר מגבות נייר.
עם כפית מחוררת, להסיר גרידה מן המרק ולהשליך.
מוסיפים כדורי בשר ומביאים לרתיחה בחום גבוה. כבה את החימום.
בקערה בינונית, מקציפים ביצים כדי למזג ולהוסיף מיץ לימון.
להקציף במצקת של מרק חם. אחד בכל פעם, להקציף בכ -5 מצקות יותר של מרק, ואז לחזור תערובת לסיר. לחמם מחדש על אש נמוכה במידת הצורך.
מגישים מיד עם יותר מנטה ופטרוזיליה.
מאסטרינג קציצות. הם נשמעים כפריים, אבל הם דברים עדינים שסובלים מטיפול יתר. הנה טיפים כדי לגרום להם לצאת כמו שצריך.
ערבוב: תמיד להתחיל על ידי ערבוב פירורי הלחם (אשר לשמור על כדורי הבשר מלהיות קשה), כל נוזלים, תבלינים ואז להוסיף את הבשר. עצור כאשר התערובת נראית מעורבב באופן שווה; לא overwork זה.
להרכיב: לצנן את הידיים עם מים קרים כדי לשמור על תערובת הבשר מלהידבק בזמן שאתה מגלגל אותו לתוך כדורים. אם זה עדיין דביק, תן לו לשבת כמה דקות במקרר.
בראונינג: קרום טוב עוזר כדורי בשר לשמור על צורםחשוב אם הם הולכים להתבשל ברוטב עבה. אם אתם מתכננים לאכול אותם בעצמם או להוסיף אותם מרק, אם כי, מחבת קלה טיגון יעשה את העבודה.