קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה

מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה
מרק מלפפון חריף קר עם שרימפס עלומה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסייתי, עלה דפנה, עלי נענע או, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון, מרק מלפפון קר, ו מרק מלפפון קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מלח, גזר, סלרי, יין לבן, עלי דפנה ופלפל ב 1 ליטר מים בסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני גבוה. תביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השרימפס בקליפות שלהם ואז נותנים למים לרתוח. מבשלים 60 שניות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר את השרימפס מיד ולפרוש בשכבה אחת כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד מקורר היטב, על 1 שעה. לקלף שרימפס ממש לפני ההגשה.הפוך את המרק: לשטוף את המלפפונים, אבל לא לקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
חותכים חתיכה 6 אינץ ' ממרכז מלפפון אחד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
חותכים חתיכה זו לקוביות זעירות 1/8 אינץ'; להפריש.
6
חותכים את שאר המלפפון לחתיכות ½ אינץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
7
מניחים את החתיכות ½ אינץ למעבד מזון יחד עם ½ כוס מים, דופק כמה פעמים כדי לגרר, ולאחר מכן להפעיל את המכונה עד המלפפון הוא חלק לחלוטין וכמעט liquified.קו מסננת גדולה, בסדר רשת עם 2 שכבות של cheesecloth. מניחים את המסננת המצופה מעל קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את מחית המלפפון, נותנים לנוזל ליפול לתוך הקערה. לאחר מכן באמצעות החלק האחורי של כף עץ לחץ על עיסת הנותרים כדי לחלץ כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר. זרוק את העיסה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את צ ' ילי הציפור התאילנדית הטחון, רוטב דגים אסייתי ו limejuice. תרגע טוב. (אתה יכול לעשות מראש עד לנקודה זו ומקרר עד 2 ימים.) לטעום את המרק, להתאים תיבול במידת הצורך עם קצת יותר רוטב דגים או מיץ לימון לפי הטעם. הימנע מלח.מצקת את המרק הקר לתוך קערות רדודות ומגישים, מעוטר מלפפון חתוך שמורות, שרימפס קלופים עלומות ונענע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת