קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

מרק סקווש זהוב

מרק סקווש זהוב
מרק דלעת הזהב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח פורצ'יני, דלעת חמאה, קרם פרש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: מרק סקווש זהוב, מרק דלעת זהוב, ו מרק דלעת זהוב מהיר.

הוראות

1
מחממים את הגריל ל -350 מעלות צלזיוס.מקלפים ופורסים את דלעת החמאה לטריזים בגודל 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים בקערה גדולה ומתבלים בסירופ המייפל ואבקת 5 התבלינים הסינית. צולים את הדלעת עד להופעת סימני גריל, כ -4 דקות לכל צד. מניחים בצד להתקרר. בינתיים כותשים את זרעי הכוסברה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את פתיתי הכוסברה והפלפל האדום ומבשלים עד שהבצל בקושי מקורמל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הדלעת הגריל וציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות כדי לעזור לטעמים להתפתח. מורידים את המרק מהאש ובליץ בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. אם המרק נהיה סמיך מדי, הוסיפו עוד ציר עוף כדי לדלל אותו. שיפונדה מחצית עלי המרווה ומשאירה את החצי השני שלם. מטגנים את כל עלי המרווה במחבת שמן זית חם עד שהעלים פריכים ועדיין ירוקים. מצקת את המרק לכוסות, מעליה 1 כפית קרם פרש, ומקשטים במרווה מטוגנת ומלח פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קרם פרשקרם פרש
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סכין קילוףסכין קילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף