קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות גורגונזולה

מרק עגבניות גורגונזולה
מרק עגבניות גורגונזולה הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 76 גרם שומן, ובסך הכל של 949 קלוריות. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, שמנת כבדה, גבינת גורגונזולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו מרק עגבניות גורגונזולה, מרק גורגונזולה בזיליקום עגבניות, ו מרק עגבניות עם פלפלים קלויים וקרם גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד קלוי קל, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את התבנית בכף עץ כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את תפוחי האדמה והמרק לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את העגבניות ואת המיצים שלהם, שמנת, גורגונזולה ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. בעזרת בלנדר טבילה, או בקבוצות בבלנדר, מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GorgonzolaGorgonzola
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את החומץ ומגישים בקערות חמות עם עוד בזיליקום וגורגונזולה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
צילום: יונהי קים