מרק עדשים אדום בסגנון לבנוני
מרק עדשים אדום בסגנון לבנוני נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו כמון טחון, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1041 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים לבנוני, עדשים לבנוניים ומרק צ'ארד שוויצרי, ו מרק עדשים לבנוני אדום לבישול איטי.
הוראות
מביאים עוף ועדשים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום ובצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 3 דקות.
מערבבים בצל לתוך העדשים ומתבלים עם כמון וקיין. המשיכו להרתיח עד שהעדשים יהיו רכים, בערך 10 דקות.
בזהירות מחית את המרק בבלנדר עומד, או עם בלנדר מקל עד חלקה. מערבבים בכוסברה ומיץ לימון לפני ההגשה.