מרק עדשים בקארי עם יוגורט וכוסברה
מרק עדשים בקארי עם יוגורט וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם כוסברה, עדשים, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים בקארי עם יוגורט כוסברה, מרק עדשים אדום עם דובדבנים יבשים וכוסברה, ו מרק עדשים אדום בקארי עם דובדבנים יבשים וכוסברה.
הוראות
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף שום וג ' ינג ' ר; saut 1 דקה.
להוסיף אבקת קארי ופלפל אדום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק, חומץ ועדשים. להגדיל את החום גבוה; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
מניחים חצי תערובת עדשים בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר; מכסה מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה. להתמזג עד חלקה.
מוסיפים תערובת מעורבת, תרד, מלח ופלפל למחבת; מערבבים עד נבלי תרד. מערבבים 2 כפות כוסברה.
מגישים עם יוגורט וכוסברה נותרת.