מרק עדשים בקארי
מרק עדשים בקארי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מים, בזיליקום, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק עדשים בקארי, מרק עדשים בקארי, ו מרק עדשים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים מים ועדשים; מביאים לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום. מבשלים 40 דקות או עד עד עדשים הם מכרז.
מניחים תערובת עדשים 4 כוסות בבלנדר; תהליך עד חלקה. החזר תערובת למחבת.
מוסיפים בזיליקום קצוץ, חומץ, מלח ועגבניות; מבשלים עד מחומם היטב.
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.
הערה: אנחנו אוהבים במיוחד את המרק הזה עשה עם עדשים אדומות. עם זאת, הם קטנים יותר, לבשל בזמן הרבה יותר קצר, וצריך פחות נוזלי, כך להתאים בהתאם.