מרק עדשים עם קראוט ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. אם יש לך פלפל, קרטון, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מרק בייקון ועדשים, מרק עדשים עם בייקון, ו עדשים ומרק בייקון.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות או עד עדשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר בייקון מחבת; להתפורר. שמור 1 כף טפטוף; להשליך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים בייקון וכרוב כבוש במחבת; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף שאריות שמורות, מלח ופלפל לתערובת עדשים. מרק כפית לתוך קערות בודדות; העליון עם תערובת כרוב כבוש.