זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, לקשט: בצל ירוק, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף ונקניק גמביה, הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
2
ניקוז על מגבות נייר, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי. תניח בצד את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
תוספות, אופציונלי
3
מבשלים עוף בטפטופים שמורים בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
4
הסר מגבות נייר, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי. שים את העוף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
תוספות, אופציונלי
5
מוסיפים מספיק שמן לטפטופים בתנור ההולנדי כדי למדוד 1/2 כוס.
מוסיפים קמח, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 עד 25 דקות, או עד roux הוא בצבע שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קיצור טבעי
7
מערבבים בצל, פלפל וסלרי; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף 2 ליטרים מים חמים, ולהביא תערובת לרתיחה; להוסיף עוף, שום, ואת החומרים הבאים 5. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.