מרק עוף מקסיקני
מרק עוף מקסיקני הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. אם יש לך עלי כוסברה, טורטיות תירס, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מרק עוף מקסיקני-כל 30, מרק מקסיקני עם עוף, ו מרק עוף מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
להגשה: אבוקדו פרוס, שמנת חמוצה, גבינת צ 'דר מגוררת, וצ' יפס טורטייה
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה העוף בצד העור על מחבת סדין. לשפשף עם שמן זית, מפזרים מלח ופלפל, וצולים במשך 35 עד 40 דקות, עד הסוף. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות, לגרוס את הבשר. לכסות ולהניח בצד.
בינתיים, מחממים 3 כפות שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד הבצל מתחיל חום.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את המניה עוף, עגבניות עם מחית שלהם, jalapenos, כמון, כוסברה, 1 כף מלח (בהתאם המלחות של ציר העוף), 1 כפית פלפל, ואת כוסברה, אם באמצעות.
חותכים את הטורטיות ב 1/2, ואז לחתוך אותם לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' ולהוסיף למרק. מביאים את המרק לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים במשך 25 דקות.
מוסיפים את העוף הגרוס ומתבלים לפי הטעם.
מגישים את המרק חם עם אבוקדו פרוס, מנה של שמנת חמוצה, גבינת צ 'דר מגוררת, וצ' יפס טורטייה שבור.