קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר

מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר
מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים הוא חלב חינם מרק. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חניתות אספרגוס, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עוף עם כדורי מצות, מרק עוף אביבי עם כדורי מצות, ו עוף צלוי במחבת עם אספרגוס ושיטאקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את כדורי מצות: מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את גבעולי שומר ושמורה לשימוש נוסף (מצוין עבור מרקי דגים ותבשילים). אם יש כמה בריכות נוצתיות אטרקטיביות, להפריש על 2 כפות מהם לקשט את המרק. רבע הנורות לקצץ את הגבעולים, הליבה הקשה התחתונה, וכל חלקים קשים. בחר תבנית אפייה רדודה רק גדול מספיק כדי להתאים את השומר בשכבה אחת ולשים 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מוסיפים את השומר וזורקים עד מצופה היטב. צולים את השומר עד לזהב חיוור, כ -20 דקות, ולאחר מכן להפוך את השומר מעל וצולים במשך 10 דקות יותר. מערבבים את המרק, שום, מלח ופלפל לפי הטעם, ו 1/2 כפית של הקורנית. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים במשך 35 עד 45 דקות יותר, או עד השומר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את נייר הכסף, מערבבים, וצולים במשך כמה דקות נוספות כדי להתאדות את רוב הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
להעביר את שומר ושום למעבד מזון קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
להוסיף את הנותרים 1/4 כפית של טימין, מלח (זה יצטרך על 1 כפית), פלפל לפי הטעם, ואת זרעי שומר, אם באמצעות. עם המכונה על, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן דרך צינור ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה. אתה צריך 1 כוס מחית, כך nosh על כל תוספת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להקציף בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים את ארוחת המצה ומערבבים היטב. אם אתה יכול ליצור גוש לתוך כדור אגוז בגודל רך מאוד (הבלילה תהפוך מוצק יותר כאשר אתה צמרמורת אותו), לא להוסיף עוד ארוחה מצוה. אם יש צורך, להוסיף רק ארוחת מצות מספיק כדי לאפשר לך לעשות זאת. מקררים לפחות 2 או עד 4 שעות כדי שארוחת המצה תוכל לשתות בנוזל ובתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
10
כאשר מוכן לבשל, להביא 4 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה מהירה בסיר גדול, רחב, lidded. טובלים את הידיים שלך לתוך מים קרים במידת הצורך, לגלגל את הבלילה לתוך כדורי אגוז בגודל. כאשר כל הכדורים מגולגלים והמים רותחים בזעם, להפוך את החום לרתיחה עדינה. בזהירות להחליק את הכדורים אחד בכל פעם לכסות את הסיר בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הפעל את החום למטה כדי מבשלים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, מבלי להסיר את הכיסוי. (הם יבשלו על ידי חום ישיר, כמו גם על ידי קיטור, מה שהופך אותם לנשוף להתנפח, והרמת המכסה תאפשר כמה קיטור כי לברוח.) להוציא כופתה ולחתוך אותו לשניים. זה צריך להיות קל, רך מבושל לחלוטין דרך. אם לא, המשך לבשל עוד כמה דקות.
12
הסר את הכדורים בעדינות עם רחפן או כפית גדולה מחוררת - הם שבירים מדי לשפוך לתוך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
SkimmerSkimmer
13
כאשר כדורי מצות כמעט מוכנים, להתחיל את המרק:להביא את המרק לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מוסיפים את כדורי מצות, פטריות, אספרגוס ומבשלים במשך כ 5 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מצותמצות
15
באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את כדורי המצה לקערות מרק רדודות ומצקת את המרק החם והירקות עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מצותמצות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
16
מקשטים עם בריכות שומר קצוצות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1
אתה יכול לבשל את כדורי מצות עד 2 עד 3 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
2
מסננים אותם ומכסים עם קצת מרק כדי לשמור אותם לח לפני הגדרת אותם הצידה עד שאתה מוכן לחמם אותם.ניסוי ביצוע כדורי מצות עם מחית של ירקות אחרים, כמו סלק, גזר, כרישה, פטריות, או שאלוט. ירקות קלויים סופגים פחות לחות מאשר אלה מבושלים או מאודים (ולכן דורשים פחות ארוחה מצות, מה שהופך אותם קלים יותר). הם גם יותר טעימים.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
Reprinted with permission from Jewish Holiday Cooking, A Food Lover ' s Treasury of Classics and Improvisations by Jayne Cohen. © 2008 Wiley