מרק עוף עם כרוב ותפוח
מרק עוף עם כרוב תפוח נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 330 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 39 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פלפל, מרק עוף עם נתרן נמוך יותר, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק עוף עם כרוב ותפוח, מרק כרוב לבישול איטי עם נקניקיית תפוח עוף, ו עוף לא מטוגן עם כרוב וסלט תפוחים.
הוראות
מחממים מחבת על אש בינונית.
מוסיפים קימל ושומר; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מניחים בתבלין או במטחנת קפה; מעבדים עד לקרקע.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום; מבשלים 6 דקות.
להוסיף נקניק; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תבלינים טחונים; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים ציר עוף ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מוסיפים כרוב ושאר החומרים; מבשלים 3 דקות.