קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה

מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטניה
מרק ערמונים עם גבינה פריוליאנית וסלמי: מינסטרה די קסטאן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 51 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת פלפל, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, ו מינסטרה (אסקרול ומרק קציצות קטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חותכים את הערמונים בצד בעזרת סכין קילוף ומרתיחים במשך 3 עד 4 דקות במים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוציאים בעזרת כף מחוררת וברגע שהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, מקלפים אותם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
בסיר מרק גדול וכבד ממיסים 2 כפות מהחמאה ומקפיצים את הכתם עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ספקספק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הערמונים, זרעי השומר, עלה הדפנה, ציר 1 ליטר וכוס יין 1, מתבלים במלח ופלפל שחור שנותר ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסים ברפיון, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהערמונים רכים מאוד אך עדיין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ערמוניםערמונים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוציאים את המרק מהחום ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
7
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה, ואז מחית את המרק בקבוצות ומחזירים לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את יתרת הציר והיין לדילול המרק. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את האורז והמסקרפונה, ומבשלים כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים משחימים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת מטוגנת, ופריכים את הלחם שבתבנית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחלקים את המרק באופן שווה בין 4 קערות מרק מחוממות ומעליהם את הלחם השחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ושחומים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת