מרק פורטבלו קרמי
מרק פורטבלו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מרק עוף, מלח ופלפל כשרים, סטייק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פטריות פורטבלו ברוטב פטריות שמנת, ריגטוני שמנת עם פטריות פורטבלו ותרד, ו מרק פורטובלו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד מעט השחמה, על 3 דקות.
הסר את החזיר עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים 1/2 כף חמאה, כרישה כוס 1, ומלח ופלפל לפי הטעם. לבשל 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף לצלחת; להפריש.
להוסיף את הנותרים 1/2 כפות חמאה, כרישה, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום את הסיר; לבשל עד נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים 3 דקות.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים ב 2 כפות שרי, אם באמצעות, גירוד כל חתיכות השחמה, ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים את המרק ו 2 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד הפטריות רכות, 8 עד 10 דקות.
מחית את המרק בקבוצות בבלנדר עד חלקה, פיצוח המכסה כדי לאפשר בריחה אדים. חזור לסיר, להקציף במחצית וחצי ולהביא רק לרתיחה. מערבבים בשלושה רבעים של תערובת חזיר כרישה, הנותרים 1 כף שרי, אם שימוש, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם בשר חזיר הנותרים כרישה.